Laatste Nieuws!

 

Alle danscursussen en momenten van te oefenen hebben drie maanden op zolder gelegen onder een pak stof. Voor velen liggen deze daar nog en zal deze jaren blijven liggen en vergeten worden. Dit mag niet gebeuren!!! Vele mensen hebben er jarenlang energie en tijd ingestoken. Wij als organisatie hebben besloten om deze zo snel mogelijk te herstarten zodat de kennis behouden blijft en niet verdwijnt in het niets.


Wij zijn reeds twee weken opgestart met de danslessen en oefenavonden. Deze verlopen echter allen zeer goed en dit volgens de coronaregels. Wij doen er alles aan om deze zo veilig mogelijk voor jullie te laten verlopen. Heel wat mensen denken dat het verboden is om deze terug op te starten. Wij kunnen dit garanderen dat dit niet zo is zolang wij de regels handhaven volgens de experten. Max 10 koppels op de dansvloer en een min. plaats van 30 M2 /koppel, dit zijn de regels . Een koppel wordt als 1 persoon gezien daar de meesten ook samenwonend of gehuwd zijn en is de danssport één van de weinig contactsporten die wel groen licht hadden om terug te starten. Sportclubs (incl dansclubs) zijn terug gestart sinds 8 juni mits de regels te respecteren. Hierbij valt ook oefenen.

Wij hebben het geluk als dansschool te beschikken over een grote oppervlakte dat wij nu maximaal benutten ten gunste van jullie allen. Heel veel dansscholen wachten tot september om terug op te starten, ieder heeft zijn goede redenen hiervoor. Ze mogen enkel niet de reden gebruiken dat het niet mag van de overheid want het groen licht is er wel. Voor meer info kan u altijd terecht bij Danssport Vlaanderen. De richtlijnen kan u tevens bij ons raadplegen en is er een exemplaar beschikbaar voor de klanten ( ook de richtlijnen van de experten omtrent horeca en de cultuursector). Iedereen is welkom om te oefenen en een drankje te nuttigen zolang ieder zich aan de regels houdt die gelden.

Corona heeft een groot deel van ons leven veranderd maar laat onze kennis en ons plezier niet verloren gaan .

Namens Dance@leiedal danken wij jullie allen die ons steunen!

Vandenabeele Patrick, Parmentier Danny en de leraars

 

Meer informatie over de veiligheidsmaatregelen :

KLIK HIER

 

Contact Us

Contact Informatie

Address Dance@Leiedal : Kortrijksesteenweg 110 ,9800 Deinze
Phone Numbers Danny : +32 0486 53 45 80 Patrick: +32 0477 40 67 06
Email Address Algemeen : Dance@leiedal.com
Other Datails Site Name : http://www.leiedal.com/

Get On Touch

5+15=